Топ-менеджери Samsung на колінах просили вибачення за смартфони, що вибухають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-менеджери Samsung на колінах просили вибачення за смартфони, що вибухають

Фондовий ринок
2832
У Китаї топ-менеджери компанії Samsung Electronics опустилися на коліна перед місцевими партнерами, вибачаючись за якість смартфона Samsung Galaxy Note 7.
Більше двадцяти осіб стали на коліна під час зустрічі представників Samsung з дилерами в китайському місті Шицзячжуан. Фотографії події з’явилися в китайській соцмережі Weibo 29 жовтня і набули вірусної популярності серед місцевих інтернет-користувачів.
Причиною такої популярності знімків стала плутанина: користувачі були переконані, що компанія поставила на коліна китайських представників, і звинуватили Samsung в неповазі до китайської культури і приниженні людей заради продажів. Цей жест був названий “нелюдською образою”.
Втім, за іншою версією, на коліна встали корейські керівники, які таким чином висловили подяку своїм китайським партнерам, які продовжують закуповувати смартфони компанії, незважаючи на репутацію телефонів Samsung Galaxy Note 7. що погіршилася. Як повідомила прес-служба, “Samsung – корейська компанія. У корейській культурі схиляння колін вважають жестом подяки і поваги”, – йдеться в заяві прес-служби.
Як повідомлялося раніше, ще в жовтні Samsung почала обмін Galaxy Note 7. Компанія оголосила про тимчасове припинення виробництва смартфонів Galaxy Note 7 після випадків займання акумуляторів. До цього компанія також заявила про тимчасове припинення продажів і заміну смартфонів. Рішення було прийнято після консультацій з відповідними органами влади, в тому числі Корейським агентством технологічних стандартів. Компанія проводить розслідування повідомлень про інциденти зі смартфоном Galaxy Note 7.
Продажі моделі Galaxy Note 7 почалися в Південній Кореї 19 серпня. На початку вересня було оголошено про відкликання зі світового ринку 2,5 мільйона таких смартфонів після повідомлень про їх займання під час підзарядки, зокрема в США, Південній Кореї і на Тайвані. В Америці компанії мобільного зв’язку AT&T і T-Mobile US припинили продажі Note 7 з міркувань безпеки.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас