Латвія і Швейцарія домовилися про податкові межі на дивіденди, проценти та роялті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Латвія і Швейцарія домовилися про податкові межі на дивіденди, проценти та роялті

Світ
1613
Латвія і Швейцарія домовилися про податкові межі на дивіденди, виплати відсотків і роялті, повідомляє Міністерство фінансів Латвії. Країни підписали протокол про внесення змін до угоди між Латвією і Швейцарією про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і капітал, яку було підписано 31 січня 2002 року.
Ці поправки стимулюватимуть ділову активність в Латвії та Швейцарії, а також сприятимуть іноземним вкладенням, передає місцеве видання The Baltic Course. Протокол забезпечить більш сприятливий податковий режим для мешканців обох країн, шляхом встановлення податкових меж щодо пасивного доходу, отриманого в Латвії або Швейцарії, наприклад, дивіденди, виплати відсотків і роялті.
Обидві країни також будуть нарощувати співпрацю у сфері податкового адміністрування та обміну інформацією у відповідності зі стандартами ОЕСР.
«Це перший протокол у рамках конвенції про уникнення подвійного оподаткування, підписаного Латвією після того, як вона стала повноправним членом Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР)», – заявила міністр фінансів Латвії Дана Рейзниеце-Озола, додавши, що він послужить стимулом для припливу іноземних інвестицій і розвитку бізнесу в країні.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас