Vega встановила систему мобільного зв'язку для будівлі ЦУМу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vega встановила систему мобільного зв'язку для будівлі ЦУМу

Світ
1156
Телекомунікаційна група Vega встановила в Київському ЦУМі систему для забезпечення покриття стільникового зв’язку всередині будівель (Indoor Broadcast System – IBS). Виробник устаткування – компанія Huawei, лідер телеком-рішень. Система дозволить відвідувачам торгового центру користуватися якісним мобільним зв’язком в будь-якій точці будівлі, включаючи підземний паркінг.
У будівлі ЦУМу використовується активна розподілена антенна система. Вона забезпечує широкосмугову передачу даних декількох операторів зв’язку, що працюють в різних стандартах і частотних діапазонах. Покриття забезпечать близько 200 антен, розташованих на всіх десяти поверхах будівлі.
Indoor системи сьогодні працюють у багатьох українських торгових і бізнес-центрах, стадіонах, а також київському метрополітені. Vega пропонує рівні і фінансово вигідні умови для всіх операторів мобільного зв’язку. Вартість користування IBS нижча, ніж оренда площі під базову станцію в центрі міста. Вона включає в себе вартість доступу до IBS, обслуговування системи, оренду місця для обладнання оператора і електроживлення.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас