Податківці взялися за КМДА через сплачені МАФами гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці взялися за КМДА через сплачені МАФами гроші

Казна та Політика
606
Державна фінансова інспекція в Києві проводить позапланову виїзну ревізію фінансово-господарської діяльності Печерської районної державної адміністрації за період з 1 січня 2014 року по 31 грудня 2015 року.
Про це свідчить постанова Печерського райсуду Києва від 24 жовтня.
Як зазначається, КМДА в 2014-2015 роках уклала договори пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою з власниками тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення господарської діяльності в Печерському районі Києва.
“За рахунок цих коштів формувався цільовий фонд спеціального фонду бюджету міста Києва, головним розпорядником якого була Печерська районна держадміністрація”, пише видання.
За даними правоохоронців, Печерська РДА використала в 2014 році 1,42 млн грн і в 2015 році 1,32 млн грн коштів зазначеного цільового фонду, в тому числі і на цілі, не пов’язані з благоустроєм територій, де розташовані тимчасові споруди, власники яких оплатили пайову участь у благоустрої.
На підставі заяви фізособи в листопаді 2015 року було розпочато розслідування про незаконне заволодіння зазначеними коштами.
У жовтні цього року суд дав дозвіл на проведення ревізії Печерської районної держадміністрації, в ході якої працівники ДФС, зокрема, повинні встановити:
- скільки коштів власники МАФів сплатили у зазначений цільовий фонд як пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою в 2014 і 2015 рр;
- як ці кошти використовувалися і чи відповідає це вимогам законодавства.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас