Корпорація Roshen буде купувати пшеницю через бізнес-версію ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація Roshen буде купувати пшеницю через бізнес-версію ProZorro

Фондовий ринок
604
“Бісквітний комплекс “Рошен”, що входить в кондитерську корпорацію Roshen, 31 жовтня оголосив про тендер на купівлю 500 тонн пшениці. Очікувана вартість закупівлі – 2,15 млн грн. з ПДВ. Тендер проводиться в системі відкритих комерційних закупівель RIALTO.
Закуплене зерно буде використано для виготовлення вузькоспеціалізованого борошна вищого і першого сорту на потужностях партнерів (сторонніх борошномельних підприємств), яке буде поставлятися на фабрики Roshen в Києві і Вінниці.
У компанії відзначають, що таким чином будь-який фермер зможе запропонувати свій товар безпосередньо без посередників і на правах чесної і прозорої конкуренції.
“Я вважаю, що такий підхід ефективний для обох сторін. Ми даємо можливість фермерам безпосередньо запропонувати нам свій товар, тим самим надаючи всім бажаючим можливість участі на рівних умовах. Ми ж, в свою чергу, можемо знайти оптимальну для нас цінову пропозицію”, – розповідає директор “Бісквітного комплексу “Рошен” Костянтин Півень.
ТОВ “Бісквітний комплекс “Рошен” запустить першу виробничу чергу в м. Бориспіль потужністю 10 тис. тнон. готової продукції в 2018 р. Комплекс займеться не тільки виробництвом бісквітів, але і буде виробляти власне борошно під потреби бісквітної фабрики.
Кондитерська корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, а також Липецьку фабрику “Рошен” (РФ), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас