Держдеп відреагував на українські е-декларації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держдеп відреагував на українські е-декларації

Світ
2473
Державний департамент США назвав успіхом реалізацію системи е-декларування в Україні та нагадав про необхідність притягнення до відповідальності тих, хто використовував державні посади для збагачення.
“Ми високо цінуємо зусилля України в успішній реалізації системи електронного декларування, яка стала новаторським кроком вперед для забезпечення прозорості в процесі управління, а також у виконанні вимог пакета підтримки Міжнародного валютного фонду”, – підкреслили в Держдепі.
У відомстві також позитивно відзначили кількість декларацій, поданих українськими чиновниками, яка набагато перевищує очікування МВФ. “Це ще один позитивний крок в зусиллях України реалізувати всеосяжні реформи”, – зазначається у відповіді Держдепу.
Звичайно, ця прозорість “викликає інші питання”, які є властивими здоровій демократії. “Важливо, щоб український уряд і надалі розслідував і притягував до відповідальності посадових осіб, які використовують свої посади для отримання фінансової вигоди”, – відзначили в Держдепартаменті США.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас