У Німеччині назвали найнадійніші автомобілі, що були у використанні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині назвали найнадійніші автомобілі, що були у використанні

Світ
3203
Найнадійнішими автомобілями з пробігом є люксовий позашляховик Mercedes GLK і спортивний Porsche 911 у варіантах кабріолет або двохдверне купе, повідомила німецька Асоціація технічного нагляду (TUV) за підсумками вивчення результатів 9 млн техоглядів.
Загальна оцінка машин складалася в залежності від середнього числа технічних недоліків протестованих моделей. В обох випадках даний показник був на рівні 2,1%. При цьому у Mercedes GLK цей рівень був зафіксований після двох-трьох років використання пробігу близько 52 тис. кілометрів, у Porsche 911 – при пробігу в 29 тис. кілометрів.
Субкомпактний Mazda 2 став переможцем серед 6-7-річних автомобілів. При пробігу в 75 тис. кілометрів коефіцієнт неполадок у нього склав 6,8%.
Також експерти TUV назвали Саксонію федеральною землею, в якій автомобілі обслуговувалися найкращим чином. На другому і третьому місцях розмістилися Баварія та Баден-Вюртемберг.
Focus Online висуває свою версію, пояснюючи причини лідерства Саксонії. Одна з причин, можливо, полягає в тому, що в часи НДР власники легковиків марки Wartburg і Trabant були змушені ремонтувати їх самостійно через складності з записом на техогляди. Як наслідок, відповідальність автовласників та їхнє вміння при необхідності “заглянути під капот” зростали. Відгомони цього, ймовірно, простежуються досі, припускає видання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас