TUI Ukraine відновила продаж турів до Єгипту після дозволу європейського офісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TUI Ukraine відновила продаж турів до Єгипту після дозволу європейського офісу

Фондовий ринок
521
Туроператор TUI Ukraine відновив продаж турів і чартерну програму в Єгипет після отримання дозволу з свого європейського офісу.
Як повідомляє прес-служба туроператора, польоти будуть виконуватися на бортах авіакомпанії “Роза Вітрів” шість разів на тиждень.
“Як частина європейської компанії TUI Group, ми призупинили продаж турів до Єгипту деякий час назад, керуючись міркуваннями безпеки”, – пояснив генеральний директор TUI Ukraine Нурхан Чали.
Як повідомлялося, у літньому сезоні 2016 року TUI Ukraine не продавала тури в Єгипет і не виконувала туди чартерні рейси, зокрема, з міркувань безпеки, а також через зниження рівня сервісу в єгипетських готелях.
TUI Ukraine – одна з провідних туристичних компаній України, що включає туроператора і мережу турагентств. Є частиною найбільшого міжнародного туристичного холдингу TUI Group.
TUI Ukraine заснована в 2009 році на базі української компанії “Вояж Київ” та мережі туристичних агенцій “Галопом по Європах”. У 2013 році до складу TUI Ukraine увійшов один з найсильніших туроператорів України – Turtess Travel, що забезпечило TUI лідерські позиції на українському ринку в якості найбільшого багатопрофільного туроператора.
TUI Ukraine обслуговує понад 100 тис. туристів на рік. Включає понад 200 турагентств (власних та уповноважених).
TUI Group – група компаній, що займає лідируючі позиції на світовому туристичному ринку. Створена в 2014 році в результаті злиття двох найбільших європейських туристичних компаній – німецької TUI AG і британської TUI Travel PLC. Штаб-квартира об’єднаної компанії TUI Group розташована в Німеччині.
TUI Group обслуговує понад 30 млн клієнтів на рік, пропонуючи відпочинок у 180 країнах світу. Включає туроператорів, понад 300 готелів, шість авіакомпаній, 12 круїзних лайнерів. Загальна кількість співробітників перевищує 77 тис.
TUI Group володіє найбільшим чартерним флотом в Європі – 136 літаків. У концерн входять відомі мережі готелів RIU, Club Magic Life, Suntopia, Iberotel, Robinson Club, Sol Y Mar.
Акції групи котируються на Лондонській фондовій біржі і входять у розрахунок індексу FTSE 100.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас