Краматорська «Енергомашспецсталь» уклала низку контрактів з фінами і німцями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Краматорська «Енергомашспецсталь» уклала низку контрактів з фінами і німцями

Фондовий ринок
908
ПАТ «Енергомашспецсталь» виготовить заготовки для німецької металургійної компанії EschmannStahl GmbH, — повідомляє прес-служба компанії. В поставку увійдуть поковки загальною вагою 115,6 т, з яких згодом буде виготовлено оснащення для штампування деталей. Згідно з умовами контракту, продукція відвантажена замовнику в місто Gummersbach (Німеччина) в грудні 2016 року. Частина продукції буде поставлена начорно, частина — з механічною обробкою. Співпраця ЕМСС з компанією EschmannStahl триває понад 10 років.
Одночасно ЕМСС поставить фінській компанії Eurohuolinta Oy велику партію роликів з механічною обробкою. Готові вироби загальною вагою 490 т будуть відвантажені в Східну Фінляндію з січня по лютий 2017 року. Згідно з умовами контракту, всього буде виготовлено 76 роликів. Заготовки, призначені для виготовлення електромашин. З фінською компанією Eurohuolinta Oy завод «Енергомашспецсталь» пов’язують 10-річні партнерські відносини. За замовленням підприємства на ЕМСС виготовляють заготовки, призначені для енергетики: вали генераторів і ролики.
Нагадаємо, у вересні Краматорський завод «Енергомашспецсталь» виграв тендер на виробництво ротора турбіни низького тиску масою 88,7 тонн компанії Bharat Heavy Electrical Limited.
«Енергомашспецсталь — найбільший український виробник спеціальних литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для металургії, суднобудування, енергетики (вітро-, паро-, гідро-, атомної) і загального машинобудування.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас