У Києві запускається новий сервіс для оренди житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві запускається новий сервіс для оренди житла

Нерухомість
2208
Одвічно актуальне для киян квартирне питання обіцяє вирішити новий «житловий» стартап The Locals. Сервіс пропонує користувачам пошук квартири для оренди без участі ріелтора і якісно нову, «чисту» і постійно актуалізовану базу оголошень за рахунок багаторівневої модерації.
Проект The Locals був заснований в Москві 2010 року. Запустившись недавно в Петербурзі і наздогнавши столицю за відвідуваністю, сьогодні творці стартапу обрали Київ як перший пункт для подальшого масштабування бізнесу.
Для користувачів алгоритм роботи сервісу гранично простий. Орендодавець заповнює спеціальну онлайн-форму, описуючи квартиру і обов’язково візуалізуючи її фотографіями. Після розміщення заявки протягом кількох годин з ним зв’язується модератор для перевірки інформації. Якщо квартира відповідає всім вимогам сервісу, оголошення одразу публікується на сайті.
Орендар бачить базу оголошень і фільтрує її за різними параметрами. Якщо він зупинився на певній квартирі, дивиться контакти власника житла і зв’язується з ним. Після дзвінка The Locals ніяк не контролює угоду, але надає шаблон договору, який дозволить узаконити угоду.
Головним завданням модерації оголошень є запобігання публікації заявок від ріелторів, а також шахраїв. Модератори не тільки обдзвонюють оголошення, перевіряючи їх актуальність, а й здійснюють відбір квартир з урахуванням естетичного фактора. Деякі квартири, переважно пропозиції «ліжкомісць», відразу блокуються ще на етапі візуального огляду.
Монетизація проекту відбувається за рахунок платних підписок, завдяки яким орендар отримує доступ до бази оголошень. Однак попервах, півроку-рік, київський The Locals буде функціонувати в безкоштовному режимі.
Засновники планують вивести на самоокупність український The Locals через півтора року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас