"Антонов" націлився на ринок Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антонов" націлився на ринок Китаю

Казна та Політика
1427
Державне підприємство “Антонов” розширює співпрацю з Китаєм і представить свої програми на авіаційній виставці China Air Show’2016 у КНР. Про це повідомляє прес-служба держпідприємства.
“Цього року співробітництву “Антонова” з китайськими підприємствами виповнилося 60 років. … В даний час “Антонов” разом з китайськими партнерами розробляє нові спільні проекти. Ця взаємодія здійснюється за сприяння урядів України і Китаю”, – зазначають на держпідприємстві.
Основу україно-китайських програм складають транспортні літаки Ан-178 вантажопідйомністю до 18 т і найбільший у світі вантажний літак Ан-225 “Мрія”, вантажопідйомністю 250 т.
“Ми високо цінуємо багатий досвід співпраці з Китаєм. Наша подальша взаємодія – в числі пріоритетних напрямків міжнародного співробітництва на найближчі роки”, – вважає президент ДП “Антонов” Олександр Коцюба.
“Попереду у нас багато роботи. Впевнений, що вона буде заснована на взаєморозумінні і спільному прагненні до поставленої мети”, – зазначив у ході візиту на українське підприємство надзвичайний і повноважний посол КНР в Україні Ду Вей.
Як відомо, до послуг китайських замовників зараз надано парк літаків транспортної компанії “Авіаліній Антонова”.
Крім того, 30 серпня “Антонов” і китайська корпорація AICC (Aerospace Industry Corporation of China) підписали угоду про співпрацю за програмою Ан-225.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас