KAN Development здобула перемогу на міжнародній премії в сфері нерухомості International Property Awards — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KAN Development здобула перемогу на міжнародній премії в сфері нерухомості International Property Awards

Нерухомість
235
Девелоперська компанія KAN Development стала єдиним в Україні чотириразовим переможцем престижної міжнародної премії в сфері нерухомості European Property Awards. Церемонія нагородження учасників відбулася 27 жовтня в Лондоні, в готелі Marriott Grosvenor Square.
Перемогу здобули чотири проекти KAN Developmtent, представлені в різних номінаціях, а саме:
KAN Development здобула перемогу на міжнародній премії в сфері нерухомості International Property Awards
- БЦ IQ Business Center в номінації Office development;
- ЖК Tetris Hall в номінації Residential high-rise development;
- ЖК Comfort Town в номінації Residential development;
- ТРЦ Ocean Plaza в номінації Retail development.
Проекти KAN Development були названі в числі одних з найбільш інноваційних, виняткових і амбітних будівель Європи, представляючи Україну на міжнародному конкурсі в Великобританії.
Оцінювання проектів було проведено за участю групи з 70 визнаних експертів з нерухомості, дизайну, будівництва, журналістів і оглядачів ринку, – які оцінювали проекти за цілою низкою параметрів: якість проектування і будівництва, архітектурні рішення, дизайн інтер’єрів.
Аудит результатів конкурсу провело видавництво Daily Telegraph.
KAN Development здобула перемогу на міжнародній премії в сфері нерухомості International Property Awards
Перші місця в номінаціях конкурсу отримують тільки ті компанії і проекти, які показали найвищий ступінь професіоналізму і компетенції в своїй сфері. Перемога в авторитетному міжнародному конкурсі International Property Awards ще раз стала підтвердженням визнання якості та інноваційності проектів KAN Developmtent, відповідності їх світовим і європейським стандартам об’єктів нерухомості.
   
KAN Development була заснована в 2001 р., коли в Україні тільки зароджувався професійний девелоперський бізнес. Спільно зі своїми партнерами компанія розвиває одночасно більше 15 проектів, що знаходяться на різних стадіях реалізації. KAN Development – девелоперська компанія, яка очолює групу підприємств-партнерів, що беруть участь в реалізації проектів нерухомості різних масштабів і рівнів складності. У складі компанії: фахівці з управління проектами, архітектори, досвідчені дизайнери, профільні підрозділи інженерного, експлуатаційного, фінансового, комерційного і юридичного супроводу проектів.
KAN Development здобула перемогу на міжнародній премії в сфері нерухомості International Property Awards
International Property Awards – одна з найбільш престижних і визнаних міжнародних премій в сфері нерухомості. Цього року захід відзначає своє 25-ти річчя. Нагороди поділяють по регіонах: Африка, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Близький Схід, Європа, Великобританія (окремо від всієї Європи), Північна і Південна Америка. В рамках премії також існує кілька номінацій: «Архітектура», «Інтер’єр», «Девелопмент» і «Компанія в сфері нерухомості», які, в свою чергу, також діляться на ряд підкатегорій.
Детальніше: http://www.kandevelopment.com
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас