Клімкін поїхав до Нідерландів домовлятися про ратифікацію Угоди про асоціацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клімкін поїхав до Нідерландів домовлятися про ратифікацію Угоди про асоціацію

Казна та Політика
250
Клімкін поїхав до Нідерландів домовлятися про ратифікацію Угоди про асоціацію. 25 жовтня Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розпочав свій робочий візит до Нідерландів.
Як повідомляє прес-служба МЗС України, головна мета візиту полягає в проведенні політичних переговорів з нідерландськими чиновниками з питання завершення ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
У Нідерландах керівник зовнішньополітичного відомства України проведе переговори зі своїм колегою Б.Кундерсом, зустрінеться з Президентом Верхньої палати Парламенту Нідерландів А.Брукерс-Кнол, а також лідерами політичних партій і парламентських фракцій.
ЗМІ назвали варіанти розвитку подій. Передбачається, що український міністр представить співрозмовникам бачення української сторони щодо важливості завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію як дієвої платформи для поглиблення відносин між Україною та ЄС, українсько-нідерландського двостороннього співробітництва, особливо в торговельно-економічній сфері з урахуванням переваг всебічної і поглибленої ЗВТ, а також зміцнення на континенті базових європейських цінностей, завдяки яким європейська спільнота досягла економічної потужності, миру і процвітання.
Окремою темою переговорів стане розвиток двостороннього політичного діалогу та поглиблення співпраці в рамках міжнародних організацій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас