Новий голова "Укравтодору": Я не маг, не очікуйте від мене див — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий голова "Укравтодору": Я не маг, не очікуйте від мене див

Казна та Політика
2303
Новопризначений в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак заявив, що готовий докласти максимум зусиль для кардинальної зміни стану доріг, але для цього потрібен час.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.
Новак наголосив, що покращення стану українських доріг не може бути одномоментним.
“Я розумію, що завдання і сподівання, які покладено на мене, дуже великі. Мені потрібна підтримка колективу, в тому числі у донесені суспільству тих змін, які ми робитимемо. Я знаю, легко не буде. Одна людина тут нічого не зробить. Мені потрібна підтримка міністра, уряду, всієї команди “Укравтодору”, – сказав Новак.
“Я не маг, не очікуйте від мене див. Дороги не будуються швидко. Потрібно реформувати систему, робити її прозорою, потрібно почати будівництво в Україні. Дороги в дуже поганому стані, і я це знаю. Нам потрібний час”, – зазначив він.
Нагадаємо, 19 жовтня колишній міністр транспорту і водного господарства Польщі Славомір Новак став в.о. голови “Укравтодору”.
Раніше ЕП зібрала найголовніше про нового главу “Укравтодору”, про його політичну кар’єру, транспортні досягнення і корупційні скандали, які викреслили ім’я Славоміра Новака з політичного життя Польщі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас