Пільги на залізничні перевезення: Омелян має намір обговорити з ОДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пільги на залізничні перевезення: Омелян має намір обговорити з ОДА

Казна та Політика
180
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян має намір обговорити з облдержадміністраціями питання монетизації пільг громадян на користування послугами залізничних перевезень.
“З монетизацією пільг у нас окремий головний біль, і я хочу, щоб трохи стабілізувалася робота на залізниці, щоб ми провели окремі зустрічі з областями, губернаторами, проговорили це питання”, – сказав він.
За його словами, якщо суспільство хоче мати якісне сполучення електричками, підвезення до великих міст-хабів, необхідно спільно працювати над цим.
“Не може бути такої ситуації, коли мери містечок або районів не погоджують підвищення тарифів, тому що це буде заважати їхньому політичному іміджу. Будемо говорити відверто, в такій ситуації електрички просто зникнуть в найближчі роки як клас”, – констатував В.Омелян.
Як повідомлялося, ПАТ “Укрзалізниця” в разі продовження низького рівня компенсаційних виплат за перевезення пільговиків у приміському сполученні не виключає можливості скасування деяких зупинок або скорочення кількості приміських поїздів, особливо в регіонах, де керівництво категорично відмовляється співпрацювати з перевізником.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас