Влада повинна гарантувати якісний сервіс для інвесторів, - Гройсман — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада повинна гарантувати якісний сервіс для інвесторів, - Гройсман

Казна та Політика
333
Влада будь-якого рівня покликана створити якісний інвестиційний клімат і державний сервіс під час інвестування.
Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на Міжнародному форумі з питань інтеграції та кооперації InCo Forum в Запоріжжі, повідомляє Урядовий портал.
“Інвестиційний клімат повинен сприяти, щоб можна було зручно, доступно, якісно і гарантовано інвестувати. І ми з вами як держава повинні бути зацікавлені в тому, що той, хто інвестує хоча б один долар в економіку нашої країни, був успішним. Ми з вами покликані на те, щоб створити якісний інвестиційний клімат і гарантувати якісний державний сервіс під час інвестування”, – сказав Гройсман.
Він зазначив, що влада будь-якого рівня має надавати сервіс та усувати будь-які перешкоди на шляху інвестування в Україну. “Нам необхідна чітка увага до проблем тих, хто інвестує в Україну”, – зазначив глава уряду.
У цьому контексті Прем’єр-міністр відзначив важливість дій місцевої влади в напрямку забезпечення умов, щоб ті, хто інвестує, не мали проблем, і приводили партнерів, які будуть виробляти продукцію і створювати додану вартість в Україні.
“Ті повноваження, які ми передали в рамках децентралізації, ви повинні використовувати для того, щоб носити бізнес на руках”, – зазначив він.
Гройсман повідомив, що на наступному засіданні уряду буде створено Офіс супроводу інвестицій. У співпраці з місцевими органами влади, урядом і парламентом Офіс буде працювати над тим, “щоб той, хто хоче увійти і працювати в Україні, зробив це швидко і успішно, щоб ті інвестиції, які у нас є, були недоторканні”.
Глава уряду зазначив, що в Україні не вчасно повертають ПДВ, не вчасно надають дозволи, часто створюють штучно перешкоди для того, щоб “героїчно їх вирішувати”. Такий підхід неприйнятний, підкреслив Прем’єр-міністр.
“Той, хто не буде розуміти, навіщо він приходить працювати у владу, залишатиметься за її межами”, – підкреслив він.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас