НБУ відмовився від паперових листів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ відмовився від паперових листів

Фондовий ринок
932
НБУ почав обмін електронними документами з іншими органами державної влади, підключившись до Системи електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ).
Як повідомляє прес-служба регулятора, обмін документами відбуватиметься із застосуванням електронного цифрового підпису з усіма учасниками СЕВ.
“Ця система використовується для офіційного листування (вхідної та вихідної кореспонденції) і листування з питань розробки та узгодження нормативно-правових та розпорядчих актів”, – повідомив начальник управління організації документування управлінської інформації НБУ Віктор Носулько.
За його словами, обмін електронними документами замінить паперові листи між Національним банком та іншими органами державної та виконавчої влади.
Довідка. Система електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ ОВВ версія 2.0) призначена для автоматизації процесів створення, відправлення, передавання, одержання, обробки, використання, зберігання, знищення електронних документів та копій паперових документів в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас