Українцям радять звертатися по субсидії вже зараз, щоб не було ажіотажу – допомога потрібна 9 мільйонам сімей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям радять звертатися по субсидії вже зараз, щоб не було ажіотажу – допомога потрібна 9 мільйонам сімей

Особисті фінанси
1532
Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко радить громадянам звертатися по субсидію до початку опалювального сезону, щоб уникнути ажіотажу в органах соціального захисту населення і затримок з призначенням субсидій, повідомила прес-служба віце-прем’єра.
«Ми прогнозуємо, що в цьому опалювальному сезоні субсидії отримуватимуть близько 9 млн українських сімей. Тому краще звертатися в управління соцзахисту вже зараз, щоб у листопаді-грудні не було ажіотажу і великого напливу людей», – цитує Розенка прес-служба.
Як повідомлялося раніше, у Міністерстві соціальної політики прогнозують, що кількість сімей, що потребують отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, в Україні у опалювальному сезоні 2016-2017 роках зросте до 9 млн з 5,5 млн.
За останніми даними Мінфіну, в проект бюджету на 2017 рік заклали 40 млрд грн на субсидії. При цьому, за словами Розенка, ця сума може зрости до 52 млрд грн.
Як зазначили в Мінсоцполітики, ті, хто вже отримує субсидію, не повинні звертатися по неї знову, вона буде перепризначена автоматично.
Органи соціального захисту населення почнуть призначати і перераховувати субсидії на опалювальний період 2016-2017 після його старту в жовтні поточного року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас