Держстат очолив екс-начальник головного управління регіональної статистики - Нацдержслужба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держстат очолив екс-начальник головного управління регіональної статистики - Нацдержслужба

Казна та Політика
247
За підсумками конкурсного відбору Державну службу статистики (Держстат) України очолив Ігор Вернер, повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в Національному агентстві України з питань державної служби (Нацдержслужба).
За даними Нацдержслужби, раніше І.Вернер працював на посаді начальника головного управління регіональної статистики Держстату.
Тестування, рішення ситуативних завдань і співбесіда з претендентами на цю посаду проводилися 27 вересня: відбір проводився серед восьми претендентів.
Як повідомлялося, уряд оголосив конкурси з відбору ряду голів державних відомств в рамках нового закону про державну службу 23 серпня 2016 року.
Держстат був без очільника з жовтня 2014 року: тоді уряд призначив заступником глави відомства директора департаменту структурної статистики та статистики фінансів підприємств Ірину Жук, тимчасово поклавши на неї обов’язки його голови.
При цьому в той же день (13 жовтня) були звільнені за власним бажанням чиновники, які підпадають під люстрацію: глава Держстату з 1996 року Олександр Осауленко, його перший заступник Вадим Піщейко, заступник Наталія Власенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас