"Виводьте з тіні": Ярославський закликає легалізувати гральний бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Виводьте з тіні": Ярославський закликає легалізувати гральний бізнес

Казна та Політика
1285
Президент групи компаній DCH Олександр Ярославський виступає за легалізацію грального бізнесу як джерела значних надходжень до бюджету.
“Коли я будував готель (Premier Palace Hotel Kharkiv – ред.), однією з умов було будівництво залу казино. І я вклав $15 млн, побудували чудовий зал. Він стоїть, не використовується… Виводьте з тіні весь бізнес цей тіньовий. Йдеться про мільярди доларів для бюджету”, – сказав О.Ярославський, звертаючись до членів уряду і депутатыв Верховної Ради, учасників VIII Міжнародного економічного форуму “Інвестиції. Інновації. Харківські ініціативи”.
У свою чергу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков уточнив, що, за оцінками уряду, йдеться про дуже істотні надходження в бюджет. “Ми порахували з Мінфіном і Мінекономрозвитку. Йдеться про півтора мільярди на рік, вибачте, доларів”, – сказав А.Аваков.
Пізніше, відповідаючи на питання журналістів, народний депутат фракції БПП Ірина Луценко повідомила про наявність двох проектів легалізації грального бізнесу. “Це означає, що сьогодні є запит на легалізацію та контроль за таким бізнесом як додатковим джерелом надходжень до бюджету”, – сказала вона.
І.Луценко висловила надію, що найближчим часом буде розроблено узгоджений законопроект, який влаштує всі зацікавлені сторони.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас