Бізнесмен Поліщук спростував повідомлення про виїзд з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнесмен Поліщук спростував повідомлення про виїзд з України

Кримінал
1267
Власник мережі з продажу побутової техніки та електроніки “Ельдорадо” Віктор Поліщук нікуди з України не виїжджав і виїжджати не збирається, заявляє прес-служба бізнесмена.
“Він дуже здивований повідомленням в ЗМІ, що нібито залишив Україну. В.Поліщук перебуває в Києві і веде свій бізнес”, – йдеться в повідомленні, переданому агентству “Інтерфакс-Україна”.
Перший заступник прокурора Києва Павло Кононенко на поточному тижні на засіданні парламентського комітету з фінансової політики сказав, що прокуратура розраховує притягти до відповідальності В.Поліщука за неплатоспроможність банку “Михайлівський” (Київ), в якому він раніше володів 92,501% статутного капіталу.
НБУ визнав банк “Михайлівський” неплатоспроможним 23 травня 2016 року і повідомив, що ще 23 грудня 2015 року він присвоїв фінустанові статус проблемної в зв’язку з ризиковою діяльністю. Незважаючи на це, 20 травня 2016 року банк провів операції, за підсумками яких навантаження на Фонд гарантування зросло з 1,6 млрд грн до 2,6 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас