В Україні відкрили бізнес-інкубатор, за допомогою якого можна стати підприємцем з нуля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні відкрили бізнес-інкубатор, за допомогою якого можна стати підприємцем з нуля

Світ
1658
В Україні відкрився перший бізнес-інкубатор, який допоможе започаткувати або розвивати свій бізнес, маючи лише бажання та ідеї. Вирощувати малий бізнес в рамках національної програми “Країна підприємців”, а підготовкою нового покоління підприємців займуться досвідчені бізнес-тренери, ментори та банкіри.
Відбір заявок в бізнес-інкубатор завершиться 15 жовтня, а фіналістів відбіркового туру оголосять в ході масштабного бізнес-форуму “Країни підприємців” в Києві. Двадцять фіналістів проекту отримають можливість навчатися підприємництва та продажу за спеціальною програмою Prometeus, а також підтримку фахівців і бізнес-тренерів з усіх питань організації і планування своєї справи, системи продажів, бухгалтерії та юридичних аспектів.
Найуспішніші учасники бізнес-інкубатора отримають фінансову та організаційну підтримку від ініціатора програми “Країна підприємців” Приватбанку. Читайте також Голова ДФС підтримує введення податкових канікул для новостворених підприємств Крім того, для всіх учасників відбіркового туру інкубатора, а також для клієнтів, які вже зареєструвалися на порталі програми https://kub.pb.ua будуть доступні безкоштовні програми онлайн навчання з питань, які стосуються ведення бізнесу, підготовлені Prometeus і ПриватБанком.
Національна програма розвитку малого бізнесу “Країна підприємців”, ініціатором якої став ПриватБанк, який дозволить у найближчі роки створити більше мільйона нових робочих місць та підняти українську економіку. Перш за все, “Країна підприємців” допоможе всім бажаючим розпочати свою справу, а діючим підприємцям залучати доступні мікрокредити і користуватися безкоштовними консультаціями і допомогою фахівців. Інтернет програми портал kub.pb.ua та цілодобовий сервіс підтримки підприємців нададуть всім підприємцям, самозайнятою бізнесменам, особам, які бажають створити власну справу, нові інструменти для відкриття і розширення своєї справи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас