Компанія Yadro починає в Росії складання серверів IBM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Yadro починає в Росії складання серверів IBM

Фондовий ринок
828
Російська фірма Yadro підписала OEM-партнерство у вкладанні сертифікованих серверів з американською компанією IBM. Продукт, вироблений на потужностях російської сторони, буде випускатися під американським брендом IBM. В угоді йдеться про компонентне складання серверів на базі процесорів Power, а також про виробництво СЗД.
Цикл складання, який проходитиме на обладнанні Yadro, починається з встановлення критично важливих компонентів у чистому модулі. Далі йтиме активація процесорів і пам’яті до комплексного тестування, встановлення локалізованого ПЗ та перевірка електричної безпеки. Партнери повідомляють, що на потужностях Yadro можна збирати до 128 серверів за день.
На питання, про призначення серверів, про їх характеристики, і про час складання першого примірника Yadro відповідати відмовилася. Компанія також не захотіла перерахувати замовників, але можна припустити, що серед них фігурують державні відомства.
Для реалізації партнерства потрібна модернізація існуючого та закупка нового виробничого обладнання Yadro, з подальшою його атестацією за нормами IBM. Компанія повідомляє, що регламенти та технологічні карти були доопрацьовані, а співробітники Yadro пройшли навчання на підприємствах IBM.
За матеріалами: rccnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас