Samsung назвала причину займання Galaxy Note 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung назвала причину займання Galaxy Note 7

Технології&Авто
1986
Причиною займання телефонів Galaxy Note 7 є, за попередніми даними, виробничий дефект батареї, оголосила компанія Samsung.
Через помилки при виробництві на пластини, що знаходяться в акумуляторі телефону, чиниться тиск, йдеться в попередньому звіті. Тиск призводить до зіткнення позитивного і негативного полюсів, в результаті чого відбувається вироблення надмірного тепла.
Для з’ясування “точних причин” займання акумуляторів, підкреслили в Samsung, потрібні додаткові дослідження.
Основним постачальником батарей для Galaxy Note 7 є компанія Samsung SDI Co. Саме вона, за даними експертів, виробила більшість акумуляторів, що самозаймалися.
Galaxy Note 7 – флагманська модель телефону, яку компанія Samsung представила в серпні.
Менш ніж за два тижні після старту продажів, повідомили представники Samsung, стало відомо про 35 випадків займання або вибуху батареї телефону при зарядці.
На початку вересня Samsung оголосила глобальне відкликання Galaxy Note 7 і тимчасово призупинила виробництво таких телефонів.
Через небезпеку займання деякі авіакомпанії заборонили пасажирам використовувати Galaxy Note 7 на борту і здавати в багаж. Ряд інших авіаперевізників дозволили проносити такі телефони в салон літака, але заборонили їх використовувати і заряджати на борту.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас