Opel показав нову версію бюджетного хетчбека — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel показав нову версію бюджетного хетчбека

Технології&Авто
881
Компанія Opel представила крос-версію бюджетного хетчбека Karl. Нова модифікація компактної п’ятидверки отримала ім’я Rocks. Зовні вона відрізняється від стандартної моделі наявністю вседорожного обвісу, рейлингів на даху, іншими протитуманними фарами і 15-дюймовими дисками ексклюзивного дизайну. У Opel Karl Rocks також трохи збільшений кліренс.
Фотографій інтер’єру крос-хетча виробник не надав. При цьому в Opel відзначили, що для новинки передбачена особлива оббивка сидінь з малюнком у вигляді стільників. У список оснащення Karl Rocks можуть входити мультимедійна система з навігацією і підтримкою Apple CarPlay або Android Auto, система допомоги при парковці і круїз-контроль з обмежувачем швидкості.
Про мотор Karl Rocks в Opel також промовчали. Мабуть, нова версія буде пропонуватися з тим же двигуном, що і стандартна модель. Звичайний Opel Karl в Європі можна купити з літровим трициліндровим бензиновим агрегатом, віддача якого становить 75 к.с. Мотор працює в парі з п’ятиступінчастою механікою.
Публічна прем’єра псевдокросовера відбудеться в рамках Паризького автосалону. До європейських дилерів Opel Karl Rocks добереться в кінці року, його ціна поки не оголошена. Стандартний хетчбек в Німеччині коштує від 9 500 євро.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас