Honda випустить новий маленький кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda випустить новий маленький кросовер

Технології&Авто
1845
У листопаді на автосалоні в Сан-Паулу відбудеться світова прем’єра компактного кросовера Honda WR-V. Але вже зараз авто “засвітилося” на бразильських дорогах, потрапивши в поле зору автомобільних шпигунів. Побудована новинка на платформі компактвена Honda Jazz, отже в модельному ряді Honda цей автомобіль буде розташовуватися сходинкою нижче від кросовера Honda HR-V. Крім того, є інформація, що спочатку він буде продаватися лише в Бразилії та Індії.
Випускатися Honda WR-V так само буде в Бразилії, на заводі Honda в Сан-Паулу, разом з одноплатформеним побратимом – компактвеном Honda Jazz/Fit. Щоправда, Honda WR-V отримає дещо подовжену платформу, завдяки чому колісна база збільшиться до 2600 мм, а довжина машини перевищить 4 м. Під капотом кросовера пропишеться полуторалітровий бензиновий двигун потужністю 131 к.с. (155 Н∙м) з яким на пару буде працювати або п’ятиступінчаста механічна КПП, або варіатор.
У перспективі Honda WR-V отримає китайську прописку, так само не виключений випуск кросовера в Індонезії, спеціально для ринків країн Південно-Східної Азії. Що стосується продажів Honda WR-V на інших ринках, включаючи європейський, то рішення з цього питання очікується не раніше наступного року.
За матеріалами:
Auto-Consulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас