В Україні змінять перелік платних соціальних послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні змінять перелік платних соціальних послуг

Казна та Політика
1506
Кабінет міністрів України на засіданні 8 вересня має намір створити Раду з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, а також планує змінити перелік платних соціальних послуг.
Згідно з порядком засідання, розміщеному на сайті уряду в середу, дані питання представлять міністр фінансів Олександр Данилюк і міністр соціальної політики Андрій Рева відповідно.
Крім цього, український уряд має намір схвалити проект угоди з Албанією про взаємне скасування візових вимог. Також в плани Кабміну входить схвалення угоди про співпрацю в сфері сільського господарства з урядом Туркменістану і угоду з урядом Румунії про скасування оплати за оформлення довгострокових віз.
Уряд планує створити міжвідомчу робочу групу з питань науково обґрунтованого оцінювання демографічного розвитку України.
Крім цього, Кабмін має намір розглянути питання фінансування в 2016 році Загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми України на 2013-2017 рр.
Планується також внести зміни до положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.
Кабмін має намір затвердити склад представників сторони органів виконавчої влади у Національній тристоронній соціально-економічній раді, прийняти рішення про призначення Дмитра Чеберкуса представником уряду України в секретаріаті Договору про Антарктику.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас