Мінфін повідомив, коли будуть передані до Кабміну зміни до Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін повідомив, коли будуть передані до Кабміну зміни до Податкового кодексу

Казна та Політика
918
Міністерство фінансів України має намір подати на затвердження до Кабінету міністрів фінальну версію змін до Податкового кодексу до кінця вересня, повідомляється на сторінці міністерства в соцмережі Facebоok.
 Як наголошується в повідомленні, в даний час міністр фінансів Олександр Данилюк представляє робочу версію змін у податковому комітеті Верховної Ради України, і презентація документа незабаром буде оприлюднена на офіційному сайті Мінфіну.
Також повідомляється, що документ розроблений робочою групою за участю голови профільного парламентського комітету Ніни Южаніної та інших членів комітету, а також представників бізнесу, громадських експертів, Мінфіну та Державної фіскальної служби.
Як повідомлялося проведення податкової реформи є одним із пріоритетів роботи уряду, а також є частиною зобов’язань нашої країни перед ключовими кредиторами, включаючи Міжнародний валютний фонд.
 Мінфін в рамках підготовки реформи представив на обговорення громадськості свої пропозиції щодо змін Податкового кодексу, які включають зміну податкових ставок, а також передачу функцій управління базами даними безпосередньо в Мінфін і скорочення функцій Державної фіскальної служби як органу, який курирує роботу податкової і митної служби – переважно до сервісної складової.
Раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав провести в Україні глибоку податкову реформу і потім накласти мораторій на будь-які зміни в податковій системі і податковому законодавстві терміном на 3-5 років.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас