Потерпілі від афери банку "Михайлівський" проведуть 6 вересня триденний мітинг в центрі Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Потерпілі від афери банку "Михайлівський" проведуть 6 вересня триденний мітинг в центрі Києва

Кредит&Депозит
1235
Потерпілі від афери банку “Михайлівський” проведуть 6 вересня триденний мітинг в центрі Києва, повідомив активіст руху вкладників банку “Михайлівський” Олег Мосін.
“Все має початися під будівлею Кабміну. Там о 8 ранку розпочнеться мітинг силами вкладників, які приїдуть з регіонів: з Черкас, Рівного, Одеси, Харкова, Львова, Дніпра. Але основні сили підійдуть о 10 ранку. Стояти біля уряду цілий день не будемо, плануємо йти під Верховну Раду, коли Президент почне там свій виступ, а після і під Адміністрацію Президента”, – розповів він.
Мосін уточнив, що рух вкладників подав заявку в Київську міськадміністрацію, отже влада повідомлена про проведення мирного мітингу.
Він запланований на три дні в цілодобовому режимі: з 5 по 8 вересня включно.
Мета – домогтися включення потерпілих від афери “Михайлівського” в списки постраждалих вкладників, щоб отримати компенсації в 200 тис. грн. Через те, що працівники банку укладали з людьми депозитні договори не від імені “Михайлівського”, а від фінкомпанії, потерпілі зараз не можуть отримати виплати.
“Лист, який ми передавали в Кабмін, перенаправили до Фонду гарантування вкладів фізосіб. Але справа не зрушила з мертвої точки. Нам радять звертатися до юристів і судитися, але у людей немає на це коштів – для покриття судових витрат. Дуже багато серед потерпілих пенсіонерів , у яких було на рахунках по 10 тис. грн.”, – зазначив Олег Мосін.
Він також уточнив, що в завтрашньому мітингу планується участь 500-700 осіб.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас