Держприкордонслужба встановила недоліки при будівництві 12 споруд проекту "Стіна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держприкордонслужба встановила недоліки при будівництві 12 споруд проекту "Стіна"

Казна та Політика
546
За результатами перевірок якості установки 22 вишок на ділянці Харківського прикордонного загону в квітні були виявлені недоліки в 12 спорудах.
Про це повідомили сьогодні в прес-центрі Державної прикордонної служби України.
Як зазначається, ще дві споруди при будівництві проекту “Стіна” з облаштування українсько-російського кордону не були прийняті в зв’язку з неякісним виконанням робіт і не взяті на баланс загону.
“У свою чергу, фірма-виконавець на відповідні офіційні зауваження від Харківського прикордонного загону не відреагувала, відмовилася підписувати відповідні акти і усунути виявлені недоліки”, – йдеться в повідомленні.
 У зв’язку з цим, як додали в прес-центрі, Держприкордонслужба в червні 2016 року змушена була проінформувати військову прокуратуру про відсутність реакції з боку виконавця.
Нагадаємо, на початку серпня ДПС відзвітувала про виконання проекту з будівництва “Стіни” на кордоні з РФ на 10,5%. Тоді ж Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) порушила кримінальне провадження за проектом “Стіна”.
На початку вересня 2014 року повідомлялося, що Україна запускає проект під назвою “Стіна” для зміцнення кордону з Росією. Згідно з урядовим рішенням, “Стіна” повинна бути побудована протягом 3 років.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас