Безконтактні платежі і дзвінки: Samsung представила новий смарт-годинник (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безконтактні платежі і дзвінки: Samsung представила новий смарт-годинник (відео)

Фондовий ринок
459
У спробі скоротити конкуренцію з Apple, Samsung представила нові смарт-годинник, що підтримують функцію безконтактних платежів.
Компанія представила дві моделі нового продукту – Gear S3 Classic і Gear S3 Frontier. Обидва пристрої підтримують платіжний сервіс Samsung Pay, дозволяють здійснювати дзвінки і навіть бронювати таксі на Uber без необхідності приєднання до смартфону.
Система дозволяє під’єднати кредитну або банківську карту до смартфону для здійснення безконтактних платежів на невеликі суми. Тепер така функція доступна і для власників натільних пристроїв, що підтримують цю технологію.
Цікаво, що нова модель смарт-годинника може мати власний телефонний номер для здійснення дзвінків або відправлення SMS-повідомлень, використовуючи додатки від Spotify або Uber Technologies. Однак таку функцію матимуть лише пристрої Gear, випущені в США і Кореї. Для того, щоб користуватися цією послугою в інших регіонах необхідно буде підключення до Wi-Fi або до смартфону через Bluetooth.
Серед інших особливостей Gear S3 – 1,3-дюймовий кольоровий дисплей, GPS-навігатор, 4GB внутрішньої пам’яті, бездротовий зарядний пристрій. У компанії стверджують, що пристрій зможе працювати 3-4 дні з одного заряду. Також пристрій водо- і пилонепроникний.
Раніше ми писали про те, що через рік після запуску платіжний сервіс Samsung Pay подолав позначку в 100 млн унікальних транзакцій в семи країнах світу, де представлена послуга. Країною-лідером за кількістю транзакцій стала Південна Корея.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас