Українські авіакомпанії запустять нові маршрути з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські авіакомпанії запустять нові маршрути з України

Казна та Політика
1293
Комісія Державіаслужби 30 серпня рекомендувала голові служби видати низку призначень на маршрути українським авіакомпаніям.
Так, “Чорноморські авіалінії” отримають право виконувати польоти в інших країнах, зокрема в низці пунктів Польщі, Великої Британії, Ірану та Іраку.
Авіакомпанії “Дніпроавіа” дозволять регулярно літати за маршрутом Дніпро-Острава. МАУ зможе літати з Києва в Будапешт, Копенгаген, Гамбург, Каїр, Шанхай і Бішкек, а також з Києва до Полтави, Ужгорода та Херсона.
“Розі Вітрів” рекомендовано видати права на чартери із Запоріжжя в Анталію, а також на чартери з Києва, Одеси та Вінниці в Тель-Авів на період святкування Єврейського Нового року для перевезення паломницьких хасидських груп. З тією ж метою компанії “Дарт” рекомендовано видати призначення на чартери за тим самим маршрутам.
Авіакомпанії “Браво” рекомендовано видати права на регулярні польоти з Києва до Любліна, Тунісу, Попрада, Рас-ель-Хайма і з Рівного до Любліна, а також на чартери з Києва в Зальцбург, Киттилу, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, з Кривого Рогу в Хургаду і з Рівного в Хургаду.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас