Samsung планує додати біометричну авторизацію в Gear Fit і Gear VR — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung планує додати біометричну авторизацію в Gear Fit і Gear VR

Технології&Авто
154
Протягом декількох років Samsung патентувала метод використання сканера райдужної оболонки ока в мобільних пристроях, і в кінцевому підсумку ми побачили реалізацію цієї технології в нещодавно представленому Galaxy Note 7.
Схоже, що компанія має намір використовувати біометричну авторизацію і в інших своїх продуктах. У новому патенті, опублікованому американським бюро реєстрації патентів і товарних знаків, описується використання дактилоскопічного датчика в браслеті, що нагадує Gear Fit, і сканера райдужної оболонки ока в смарт-окулярах (також може йтися про Gear VR).
У випадку з браслетом Samsung пропонує розміщувати сканер на застібці з протилежного боку від дисплея. Крім того, такі функції, як відображення повідомлень, можуть включатися тільки при виконанні деяких біометричних умов. Наприклад, тільки коли пульс власника вище ніж 50 ударів на хвилину. Крім того, такий браслет можна використовувати для управління “розумним” будинком.
Samsung планує додати біометричну авторизацію в Gear Fit і Gear VR
У випадку зі смарт-окулярами або Gear VR для перевірки особи власника може використовуватися сканер райдужної оболонки ока. Як і у випадку з браслетом, такий пристрій може бути використано для управління побутовою технікою в будинку.
Samsung планує додати біометричну авторизацію в Gear Fit і Gear VR
Як і в випадку з Galaxy Note 7, на реалізацію цих ідей у ​​Samsung може піти кілька років.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас