У Харкові відкрили тридцяту станцію метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові відкрили тридцяту станцію метро

Казна та Політика
1851
Президент Петро Порошенко у Харкові взяв участь в урочистому відкритті нової станції метро “Перемога”, яка стала 30-ю станцією харківського метрополітену, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.
П.Порошенко вручив символічний ключ начальнику станції. Глава держави нагадав, що Харків 24 роки будував цю чергу метрополітену.. 60% було інвестовано за 22 роки, а ще 40% – за два останні роки.
“Щодня понад 50 тис. харків’ян і гостей міста матимуть можливість скористатися, як кажуть, найкращим і найкрасивішим у світі харківським метро”, – зазначив Президент.
П.Порошенко нагадав, що кілька років тому відбулася унікальна акція, коли на станції метро виступив симфонічний оркестр і хор Харківської філармонії. Президент звернувся до колективу музичного закладу з проханням повторити такий захід.
Президент також відзначив важливість співпраці з міжнародними партнерами та забезпечення фінансування з державного і місцевих бюджетів для продовження будівництва харківського метрополітену. Президент підкреслив, що українці очікують зростання економіки, залучення інвестицій у міста України. І запуск реальної програми децентралізації відкриває можливості для реалізації цього, впевнений П.Порошенко.
“Бюджетна децентралізація вже відбулася: ми за два роки в два рази збільшили місцеві бюджети”, – підкреслив Президент, зауваживши, що місцеві громади повинні самі визначати пріоритети для фінансування.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас