Польська NEWAG group модернізує локомотиви «УЗ» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польська NEWAG group модернізує локомотиви «УЗ»

Казна та Політика
502
ПАТ «Укрзалізниця» ( «УЗ») і NEWAG group домовилися про співпрацю по оновленню тягового рухомого складу, – повідомила прес-служба української компанії.
Як уточнили на підприємстві, документ підписали напередодні в Києві глава «УЗ» Войцех Балчун, член правління Олександр Бужор і голова правління NEWAG group Збігнєв Конечек.
За даними ПАТ, сторони дійшли згоди про опрацювання питання створення тягового рухомого складу та впровадження рішень по його модернізації.
«Виконання конкретних завдань буде здійснюватися за окремими договорами. Наступним кроком щодо майбутньої співпраці стануть консультації технічних фахівців », – пояснили в «Укрзалізниці».
«УЗ» має намір інвестувати в рухомий склад, тому останнім часом вже були підписані меморандуми з провідними світовими виробниками. Ми вивчаємо всі пропозиції, щоб максимально об’єктивно вибрати партнера, який надасть найпривабливішу пропозицію як в економічному, так і в технологічному плані», – заявив Балчун.
За його словами, також одним з головних вимог до майбутнього партнера буде готовність застосувати сучасні технології на вітчизняних виробничих потужностях.
Як відомо, NEWAG S. A. – компанія, яка базується в Польщі (м. Новий Сонч) і спеціалізується на виробництві, обслуговуванні і модернізації залізничного рухомого складу.
Нагадаємо, в липні Балчун презентував план реформування «Укрзалізниці», відповідно до якого, одним із стратегічних напрямків підприємства в середньостроковій перспективі – модернізація рухомого складу.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас