Суд скасував рішення про арешт коштів державного "Укргазбанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд скасував рішення про арешт коштів державного "Укргазбанку"

Кредит&Депозит
318
Вищий господарський суд скасував постанову Київського апеляційного господарського суду про стягнення з державного “Укргазбанку” 144,064 мільйона гривень на користь компанії “Укрконцепт”.
Про це повідомила прес-служба “Укргазбанку”, відзначаючи, що рішення суду передбачає завершення виконавчого провадження та скасування рішень про арешт та примусове списання коштів з рахунків банку.
Як повідомлялося раніше, в кінці липня Державна виконавча служба Міністерства юстиції України заарештувала кошти на коррахунку “Укргазбанку” в Національному банку України за наказом Господарського суду м.Києва про стягнення на користь компанії “Укрконцепт”.
Згодом, 3 серпня, банк повідомляв, що Вищий господарський суд України зупинив виконання рішення Київського апеляційного господарського суду щодо арешту коштів в рамках розгляду касаційної скарги банку. “Укргазбанк” (м.Київ) працює на ринку України з 1993 року і є одним з найбільших фінустанов за обсягом активів.
За результатами докапіталізації банку за участю держави в 2009 році частка Міністерства фінансів в капіталі “Укргазбанку” становить 95%. У 2015 році банк отримав майже 260 мільйонів гривень прибутку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас