Петренко не має наміру подавати електронну декларацію до отримання системою сертифіката — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Петренко не має наміру подавати електронну декларацію до отримання системою сертифіката

Казна та Політика
725
Міністр юстиції Павло Петренко не має наміру подавати електронну декларацію доходів до отримання системою декларацій сертифіката.
Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
“Я особисто, як людина, яка була одним із співавторів закону” Про запобігання корупції “, не буду подавати електронну декларацію до того моменту, поки не будуть вирішені всі технічні питання і система не отримає відповідний сертифікат”, – написав він.
Петренко підкреслив, що система електронного декларування повинна бути запущена в повному обсязі без будь-яких компромісів.
Він вважає, що всі причетні до запуску системи повинні проявити свою відповідальність і невідкладно вирішити всі технічні питання.
За словами Петренка, Міністерство юстиції готове надати будь-яку підтримку в межах своїх повноважень для успішного завершення цього процесу.
Як повідомлялося раніше, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе вважає, що запуск системи електронного декларування без сертифікації сприятиме прихованню доходів декларантів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас