"Укрпошта" оголосить тендер на проведення міжнародного аудиту за 2015/2016 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" оголосить тендер на проведення міжнародного аудиту за 2015/2016

Казна та Політика
228
Державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” оголосить тендер на проведення аудиту за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) за 2015-2016 роки. Про це сьогодні повідомили в прес-службі “Укрпошти”.
Як зазначається, закупівля послуг з аудиту держкомпанії буде проводитися через електронну систему державних закупівель Prozorro.
В “Укрпошті” не уточнили термінів оголошення тендеру, додавши, що відповідна дата буде оприлюднена додатково.
Раніше держкомпанія оголосила тендери на проведення оцінки активів, а також аудиту передавального балансу, прийняття тендерних пропозицій щодо яких завершується 15 серпня.
Проведення аудиту діяльності по МСФО є однією зі складових процесу корпоратизації “Укрпошти”, завершення якої очікується в першому кварталі наступного року.
“Передбачається, що вже в першому кварталі 2017 рок “Укрпошта” стане публічним акціонерним товариством з незалежною наглядовою радою і власним правлінням, 100% акцій якого будуть належати державі. Зараз йде пошук оптимальної моделі управління, визначається кількість членів майбутнього наглядової ради, їх повноваження і механізм обрання голови цієї ради “, – уточнили в прес-службі ДП.
Нагадаємо, прокуратура підозрює службовців “Укрпошти” у відмиванні 22 млн гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас