Реєстрація бізнесу і нерухомості принесла до місцевих бюджетів 70 мільйонів гривень - Мін'юст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реєстрація бізнесу і нерухомості принесла до місцевих бюджетів 70 мільйонів гривень - Мін'юст

Казна та Політика
336
Місцеві органи влади за три місяці отримали до бюджетів 70 мільйонів гривень після передачі їм Міністерством юстиції повноважень щодо реєстрації бізнесу і нерухомості.
Про це міністр юстиції України Павло Петренко повідомив під час презентації проекту “Шлюб за добу” в Києві.
“Що стосується сервісного центру «ГОТОВИЙ! »- Це той приклад реальної децентралізації, яка була введена на початку цього року. Хочу нагадати, що Міністерство юстиції передало всі свої повноваження по реєстрації бізнесу і нерухомості місцевим органам влади”, – сказав Петренко.
За словами міністра, місцеві органи влади отримують до місцевих бюджетів кошти за реєстрацію підприємств і об’єктів нерухомості.
“Буквально за останні три місяці близько 70 мільйонів гривень надійшло до місцевих бюджетів”, – сказав Петренко. Міністр пояснив, що сервісний центр «ГОТОВИЙ!» Є багатофункціональним і виконує функції не тільки реєстрації шлюбів за 24 години.
“Тут більше 100 адмінпослуг, що надаються місцевими органами влади українським громадянам, які проживають в місті Києві та Київській області, і в принципі, в зв’язку з дією принципу екстериторіальності, будь-якому українцеві, який сюди приїде, він може тут зареєструвати і компанію, і бізнес, і зареєструвати свою нерухомість “, – заявив Петренко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас