Uklon впроваджує оплату банківською карткою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uklon впроваджує оплату банківською карткою

Фондовий ринок
6865
З приходом в Україну міжнародної компанії Uber конкуренція на ринку сервісів таксі посилилася. Незважаючи на те, що можливість замовити автомобіль прямо в мобільному додатку була у українців і до приходу Uber, найбільший в світі стартап надав користувачам низку явних переваг. Насамперед, це безготівкова оплата поїздки прямо в програмі, а значить, зручність і безпеку, пов’язані з цим. Сервіс Uklon, ключовий вітчизняний конкурент Uber, вирішив не відставати. У новому додатку пасажирам стануть доступними нові функції, в тому числі оплата за допомогою банківської картки.
Як підтвердив засновник сервісу Uklon Віталій Дятленко, новий функціонал тестується невеликою групою користувачів впродовж кількох місяців.
Додаток для iOS скоро з’явиться в App Store для Android — буде доступний через кілька тижнів.
Прив’язка банківської картки у додатку відбувається швидко і стандартно. Необхідно ввести номер картки, термін дії, ПІБ власника, код CVV2 та адресу електронної пошти. При додаванні карти з неї списується 1 гривня, яка відразу ж повертається на рахунок після успішної авторизації.
При цьому оплата готівкою буде, як і раніше, доступна користувачам сервісу. Як уточнили в компанії, замовлення по «безналу» будуть йти лише тим водіям, у яких є договори з «Уклоном».
Крім можливості безготівкової оплати, в оновленому додатку Uklon доступна опція вибору класу автомобіля (або, наприклад, універсала/мікроавтобуса для перевезення людей або великогабаритних речей). Також є можливість викликати драйвера (водія, який відвезе вас на вашому автомобілі), запросити англомовного водія, попросити зустріти вас з певною табличкою тощо.
Примітно, що тепер до суми можна не тільки додати кілька гривень, але й відняти. Щоправда, ймовірність виїхати в такому випадку істотно знижується.
Як бачимо, боротьба за клієнта на ринку сервісів таксі дійсно посилюється. І прихід іноземного конкурента в особі відомого Uber тільки активізував зусилля локальних компаній щодо вдосконалення своїх сервісів. Що ж, для нас, споживачів, це тільки плюс.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас