Фонд держмайна обіцяє відновлення роботи ОПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд держмайна обіцяє відновлення роботи ОПЗ

Фондовий ринок
388
ПАТ «Одеський припортовий завод» (ОПЗ) відновить свою роботу найближчим часом, – сказано в повідомленні Фонду державного майна України (ФДМ).
Як повідомили у відомстві, напередодні в Фонді пройшло два засідання наглядової ради ОПЗ, на якому було прийнято низку рішень, що дозволяють швидше відновити виробництво.
За даними ФДМ, зокрема, наглядову раду погодив укладення заводом договору з НАК «Нафтогаз України» на поставку протягом серпня 45 млн кубометрів природного газу.
Також наглядова рада призначить проведення позачергових зборів акціонерів ОПЗ на 15 вересня.
Напередодні стало відомо, що ОПЗ зупинив виробництво, щоб уникнути аварійної ситуації, яка могла статися через різке зниження тиску при подачі на завод газу.
Як повідомлялося, 18 липня (після того, як стало відомо про скасування аукціону з приватизації ОПЗ) прес-служба «Укртрансгазу» повідомила, що оператор ГТС почав процедуру відключення від газопостачання ОПЗ у зв’язку з порушенням ним умов договору на транспортування газу в частині оплати авансу за послуги транспортування за липень, а також перевищенням номінованого обсягу споживання.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас