Ротенберг створив нову газову компанію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ротенберг створив нову газову компанію

Енергетика
790
Друг президента РФ Володимира Путіна, бізнесмен Аркадій Ротенберг разом з гендиректором “Русгаздобичі” Артемом Оболенским заснували нову газову компанію ТОВ “Національна газова група” (НГГ).
Про це пише “Інтерфакс” з посиланням на дані “СПАРК-Інтерфакс”.
У новій компанії Ротенберг володіє 51% часткою, а Оболенський – 49%. Оболенський також займає пост гендиректора в “РусГазДобиче”, співвласник якої – Ротенберг, зазначає агентство. Основною діяльністю нової компанії заявлена діяльність інвестиційних фондів та подібних фінансових організацій. Додатковою – видобуток природного газу і газового конденсату, неспеціалізована оптова торгівля, послуги в галузі бухобліку, фінансового аудиту, по податковому консультуванні, перераховує “Інтерфакс”.
Як розповів РБК джерело, знайоме з Ротенбергом, нова компанія стане керуючою компанією “Русгаздобичі” і можливих майбутніх проектів Ротенберга в цій сфері. Ця компанія раніше була визначена партнером “Газпрому” по розробці Парусова, Північно-Парусова і Семаковского родовищ в ЯНАО.
99% “Русгаздобичі” належить Російській холдингової компанії, яка, в свою чергу, належить кіпрській Olpon Investments Limited, пише РБК з посиланням на “СПАРК-Інтерфакс”. З кіпрського реєстру випливає, що єдиним власником цієї компанії є Ротенберг, пише видання.
Нагадаємо, в жовтні 2015 року у справі про відмивання грошей в Deutsche Bank знайшли слід друзів Путіна, в тому числі братів Аркадія і Бориса Ротенбергов.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас