«Укрзалізниця» бореться за замовлення на будівництво залізниці в Ірані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» бореться за замовлення на будівництво залізниці в Ірані

Казна та Політика
312
«Укрзалізниця» займеться будівництвом шляху на напрямку Керманшак-Малаер в Ісламській Республіці Іран, – повідомила прес-служба ПАТ «Укрзалізниця».
«Оперативно обробили домовленості Міністерства інфраструктури України з Міністерством доріг і містобудування Ірану. Нас уповноважили на підписання відповідного контракту, що незабаром буде зроблено», – уточнив глава «Укрзалізниці» Войцех Балчун.
Близько ста працівників Придніпровської регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» будуть виконувати комплекс будівельних робіт. На першому етапі передбачено складання шляховий і укладання рейко-шпальної решіток на 165 км залізничних колій, установка 138 комплектів стрілочних переводів, укладка бемстикових шляхів на 176 км і інші роботи.
«Стратегічно ми створюємо репутацію «Укрзалізниці» для присутності в майбутніх масштабних проектах, які зараз втілюються Іраном. Загалом Іраном сьогодні ведеться будівництво 5 тис. км шляхів і передбачається будівництво ще 4 тис. км. Розраховуємо отримати свою частку на цьому ринку. Для компанії вкрай важливо приймати дієву участь у створенні караванного шляху Схід-Захід з іранської території », – зазначив Балчун.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас