Завдяки ProZorro «Борисполь» зекономив понад 2,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завдяки ProZorro «Борисполь» зекономив понад 2,5 млн грн

Казна та Політика
214
З 1 серпня 2016 року всі тендери в Україні, які перевищують встановлені порогові значення, перейшли на єдину систему публічних закупівель ProZorro. Разом із більшістю великих держпідприємств, ДП МА «Бориспіль» здійснює закупівлі у системі ProZorro з квітня поточного року.
З перших днів користування новою системою адміністрація «Борисполю» прийняла рішення проводити у ProZorro не лише обов’язкові «порогові» тендери (від 200 тис. для товарів та послуг та від 1,5 млн грн – для робіт), а й допорогові закупівлі. На сьогоднішній день цей підхід дав змогу зекономити понад 2,5 млн грн.
Повідомляє адміністрація аеропорту.
Крім того, нова система відкритих електронних торгів дала змогу здійснити ті закупівлі, які протягом тривалого часу не відбувалися у попередньому «паперовому» варіанті.
«З 2015 року ми неодноразово намагалися закупити спеціальну техніку, але торги так і не відбувалися. У результаті, аеропорт залишався без необхідного устаткування та спеціальної автомобільної техніки. Після приєднання до системи відкритих торгів ProZorro нам відразу вдалося купити все необхідне обладнання», – повідомив керівник аеропорту «Бориспіль» Євгеній Дихне.
Для здійснення додаткового контролю за проведенням електронних торгів у ДП МА «Бориспіль» залучені ревізійний відділ та відділ запобігання корупції.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас