В Україні збільшено пільги на придбання твердого палива і скрапленого газу для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні збільшено пільги на придбання твердого палива і скрапленого газу для населення

Казна та Політика
1027
Кабінет міністрів збільшив пільги на придбання твердого палива до 2 тис. грн/тонна і скрапленого газу до 200 грн/балон для населення в 2016 році.
Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в понеділок.
“Пропонується проект постанови щодо перегляду граничних показників вартості твердого палива і скрапленого газу для надання населенню пільг і житлових субсидій. Пропонується встановити граничний показник вартості твердого палива для надання пільг і субсидій у 2016 році на рівні 2 тис. грн на 1 тонну твердого палива, що на 23,5% більше, ніж в попередньому році, і 200 грн на один балон скрапленого газу “, – сказав міністр соціальної політики Андрій Рева в ході засідання уряду ..
За його словами, для фінансування даних заходів необхідно збільшити розмір субвенції з державного бюджету на 1,3 млрд грн, що доведе загальний обсяг субвенції на ці цілі до 2,5 млрд грн.
При цьому близько 450 тис. сімей, які вже отримали пільги і субсидії в 2016 році, зможуть отримати доплату в зв’язку з підвищенням пільг і субсидій.
Витрати будуть забезпечені за рахунок перерозподілу коштів на субсидії, які накопичилися на рахунках підприємств надають послуги з результатами опалювального сезону 2015-2016 років внаслідок теплої зими.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас