ФГВФО запускає сторінку для інвесторів, зацікавлених у виведенні неплатоспроможних банків з ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО запускає сторінку для інвесторів, зацікавлених у виведенні неплатоспроможних банків з ринку

Кредит&Депозит
175
ФГВФО повідомляє, що від сьогодні на офіційному веб-сайті запрацював новий розділ «Для інвесторів».
Там зібрано всю інформацію про строки та умови проведення конкурсів серед попередньо кваліфікованих осіб та приймальних банків, зацікавлених взяти участь у виведенні з ринку неплатоспроможних банків у передбачені законодавством способи.
Задля зручності інвесторів та приймальних банків розділ містить інтерфейс для санкціонованого доступу до спеціалізованих сторінок Фонду гарантування щодо кожного неплатоспроможного банку, по якому здійснюється пошук попередньо кваліфікованих осіб або приймальних банків, що зацікавлені бути залученими до виведення неплатоспроможного банку з ринку у способи, передбачені 2 ч. 39 ст. Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».
Спеціалізовані сторінки Фонду гарантування захищені від несанкціонованого доступу, оскільки містять відомості, що становлять банківську таємницю. Для отримання доступу до спеціалізованої сторінки потенційним інвесторам необхідно укласти з відповідним неплатоспроможним банком договір про конфіденційність. Доступ до неї надається на обмежений період часу і виключно попередньо кваліфікованим Національним банком України особам та приймальним банкам, допущеним Фондом до участі у конкурсі з виведення конкретного неплатоспроможного банку з ринку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас