WOG спростувала інформацію про продаж понад 30 заправок за борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WOG спростувала інформацію про продаж понад 30 заправок за борги

Фондовий ринок
668
Інформація про продаж Фондом гарантування вкладів фізичних осіб 32 автозаправок WOG не відповідає дійсності.
Про це йдеться в заяві прес-служби компанії WOG.
У прес-службі зазначили, що в засобах масової інформації з’явилися неправдиві повідомлення про виставлення на продаж 32 АЗК WOG, придбання та/або будівництво яких було прокредитовано банком “Форум”.
“З цього приводу повідомляємо: банк “Форум”, який на сьогодні є банкрутом і щодо якого відбувається процедура ліквідації, в минулому видав кредит на придбання та/або будівництво 32 АЗК WOG. Враховуючи той факт, що банк “Форум” перебуває в стані ліквідації, право отримувати платежі за кредитними договорами та іншими активами банку переходять до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. За процедурою цей Фонд виставляє на продаж право отримувати платежі за кредитами, виданими банком, який ліквідовується”, – йдеться в повідомленні.
Також у компанії повідомили, що на даний момент кредитний портфель WOG у банку “Форум” є системно структурованим з чітким графіком погашення майже до 2020 року.
“Враховуючи вищевикладене, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб не виставляв на продаж 32 АЗК WOG. Ці АЗК були, є, і ми впевнені, будуть власністю компанії WOG. Водночас, Фонд виставив на продаж право стягнення кредиторської заборгованості за кредитом, що є стандартною діловою практикою в подібних випадках”, – підкреслили в прес-службі.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас