Jaguar-Land Rover відкликає в РФ близько 4 тис. автомобілів через проблеми з електронікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jaguar-Land Rover відкликає в РФ близько 4 тис. автомобілів через проблеми з електронікою

Технології&Авто
151
Російський підрозділ автоконцерну Jaguar-Land Rover – ТОВ “Ягуар Ленд Ровер” – відкликає в РФ 3 961 транспортних засобів Land Rover Discovery, Range Rover, Range Rover Sport, Jaguar XF і Jaguar XJ, повідомляє Росстандарт.
Відкликанню підлягають 3 746 автомобілів Land Rover Discovery і Range Rover Sport (2012-2013 модельного року з двигунами TDV6 об’ємом 3 л), Range Rover (2013-2014 модельного року з двигунами TDV6 об’ємом 3 л і TDV8 об’ємом 4,4 л) і 215 Jaguar XF і Jaguar XJ (2012-2013 модельних років з дизельними двигунами TDV6 об’ємом 3 л, реалізовані з травня 2012 року до травня 2014 г.) з VIN-кодами згідно зі списком на сайті Росстандарту.
“На автомобілях, що відкликаються, можлива несправність датчиків колінчастого вала, коли двигун не запускається або запускається і працює належним чином протягом деякого часу, а потім припиняє роботу без будь-яких визначених попереджувальних ознак”, – зазначає Росстандарт.
Уповноважені дилери ТОВ “Ягуар Ленд Ровер” повідомлять власників автомобілів, які підпадають під відкликання, шляхом розсилки інформаційних листів і/або по телефону про необхідність надати автомобіль в найближчий дилерський центр для ремонтних робіт.
Разом з тим власники можуть самостійно, не чекаючи листи, визначити, чи потрапляє їхный автомобіль під відкликання, зіставивши VIN-код автомобіля з переліком на сайті Росстандарту, зв’язатися з найближчим дилерським центром і записатися на ремонт.
У відкликаних транспортних засобах буде виконано заміну датчика положення колінчастого вала. Всі ремонтні роботи будуть здійснюватися безкоштовно для власників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас