"Плани були великі": Парубій поставив собі оцінку на посаді спікера ВР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Плани були великі": Парубій поставив собі оцінку на посаді спікера ВР

Казна та Політика
454
Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій оцінив свою роботу на посаді голови парламенту на “четвірку”. Про це Парубій сказав, підбиваючи підсумки минулої сесії ВР під час прес-конференції.
“Мені здавалося на Майдані і в АТО, що складно, але (робота спікером у Верховній Раді. – Ред.) – неймовірно складно. Я не планував і не йшов на цю посаду – в більшій мірі це сталося і з волі обставин”, – заявив Парубій.
За його словами, ключові завдання виконано на 90%. “Сьогодні, коли минуло майже 100 днів, я можу на них подивитися і сказати: ключові повідомлення, зроблені мною під час першої прес-конференції, фактично виконані на 90%. Це судова реформа, обрання Генпрокурора, завершення декомунізації та закони з питань національної безпеки і оборони”, – сказав Парубій.
“Напевно, я б поставив “четвірку”, хоча самому собі ставити оцінку некоректно і неправильно”, – вважає спікер.
Він уточнив, що до вересня парламент не зміг проголосувати по блоку із самоврядування, нового складу ЦВК, рахункової палати, спецконфіскації.
“Плани були великі, цілей і завдань було багато. Звичайно, не все вдалося зробити. Але найголовніше – ми всім продемонстрували, що Верховна Рада працює”, – вважає Парубій.
Нагадаємо, Верховна Рада України вирушила на канікули до 6 вересня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас