Підприємства групи КрАЗ в II кварталі істотно наростили продаж щодо I кв. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємства групи КрАЗ в II кварталі істотно наростили продаж щодо I кв.

Фондовий ринок
267
Машинобудівні підприємства, що входять до групи КрАЗ, в квітні – червні істотно поліпшили показники порівняно із січнем – березнем цього року, в тому числі головне підприємство групи – Кременчуцький автозавод – збільшило обсяг продажу в 1,6 раза, повідомила прес-служба компанії.
“Підсумки роботи підприємств групи “КрАЗ” у першому півріччі 2016 року дуже обнадійливі та оптимістичні. Незважаючи на те що важко зберігати стійкі позиції в умовах, коли галузь, ринок, економіку і саму країну штормить, підприємства групи послідовно нарощують темпи продажів, що видно за позитивною динамікою результатів роботи в першому і другому кварталі поточного року”, – повідомляється в прес-релізі.
Водночас в компанії зазначили, що зростання реалізації автомобілів у другому кварталі Кременчуцькому автозаводу виявилося недостатньо для того, щоб за підсумками півріччя вийти на аналогічний торішній результат обсягу реалізації.
“Зниження на 33% порівняно з першим півріччям 2015 року можна вважати формальним показником, бо зі збільшенням експорту змінилися контрактні зобов’язання, коли підприємство відправляє всю партію законтрактованих машин, вироблених в обумовлений контрактом період, після чого отримує оплату. КрАЗ розраховує за підсумками року зрівняти, а якщо вдасться, то й перевищити торішній показник”, – пояснили в прес-службі.
Всього за перше півріччя обсяг продажу “АвтоКрАЗу” склав 671 млн грн, в тому числі 92% отримано за рахунок продажу автомобілів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас